Welkom

Bezoekers van VVV Volendam worden veelzijdig geïnformeerd over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijheidsbesteding in Volendam en geholpen in het optimaal benutten ervan. U herkent in de dienstverlening het echte VVV-gastheerschap en door de uitstekende lokale contacten kan de VVV maatwerk leveren in antwoord op uw wensen. Voorbeelden zijn het ontwikkelen en reserveren van uitstapjes, programma’s en arrangementen voor vrijetijdsbesteding, het ontwikkelen van routes, het ontwikkelen van promotie- en informatieproducten, het ontwikkelen en reserveren van vakantiearrangementen en het reserveren van logiesaccommodaties.

En zoekt u een leuk presentje, dan heeft de VVV de VVV cadeaubon, de VVV Dinercheque, de VVV giftcard (te besteden online), Het leukste overnachtingscadeau of de nationale bioscoopbon voor u!

wandeling wandelingrondje volendam wandeling

2 oktober Zeilschip de Zuiderzee: dag zeilen

Meezeilen op een stoere tjalk van 111 jaar oud?

Neem een lunchpakketje mee (of bestel een goedgevulde picknickmand vanaf 2 personen) en vaar mee van 11 tot 15 uur. De prijs is €35 p.p., voor kinderen geldt een laag tarief. Graag reserveren vooraf.

Meer informatie: http://www.zuiderzee.eu of bel ons op 06-53676549

Concert Volendams Opera Koor!

Zondag 30 oktober in de Vincentiuskerk te Volendam.

Op zondag 30 oktober 2016 verzorgt het Volendams Opera Koor weer een spectaculair concert in de St. Vincentiuskerk. U kunt genieten van het koor o.l.v. Peter Schlamilch, het Promenade Orkest en vele solisten. U kunt de kaarten bij ons afhalen voor 25 euro per persoon. De aanvang is om 15.30 uur en de kerk gaat open om 14.30 uur. Het concert zal méér dan de moeite waard zijn!

Boek direct een hotel

Aankomst: